گواهینامه آموزشی پژوهش محور

این گواهینامه که در گروه گواهینامه های کوتاه مدت و بر اساس ساعت هایی که دانش پژوه آموزش می بیند تنظیم و صادر می گردد، یکی از پرکاربردترین و مهمترین گواهینامه هایی است که توسط این مرکز ارائه می شود. تنوع موضوعات این گواهینامه بسیار زیاد است و هر دانش پژوه می تواند بر اساس علایق شخصی، شغلی که در آینده می خواهد پیدا کند و دیگر معیارها، هر کدام از دوره های ارائه شده را انتخاب و ثبت نام نماید. پس از آن پکیج کامل محتوای آموزشی تخصصی- کاربردی مرکز بصورت فیزیکی و اینترنتی (در پنل اختصاصی کاربرد در سایت مرکز) در اختیار متقاضی قرار گرفته و دانش پژوه پس از مطالعه و رفع سوالات و اشکال های احتمالی بصورت آنلاین از اساتید مرکز، در آزمون نهایی شرکت نموده و یا از مطالب آموزشی، مقاله ای استخراج نموده و پس از کسب امتیاز لازم، موفق به اخذ گواهینامه خواهد شد. در ارائه این نوع محتوای آموزشی و گواهینامه، سعی مرکز بر کاربردی بودن بر اساس میزان تقاضای دوره مورد نظر از سوی متقاضیان با توجه به تخصص و پتانسیل مرکز؛ می باشد. برخی از مهمترین دپارتمان ها عبارتند از : مدیریت، حسابداری، حقوق، کامپیوتر، اقتصاد، هنر و معماری و ...
نمونه گواهینامه و شرایط اخذ آن و مدارک مورد نیاز برای ارسال به مرکز جهت ارزیابی، در بخش های مرتبط سایت ارائه شده است.