اهداف مرکز

یکی از مهمترین اهداف مرکز پژوهشی مدیریت راهبردی آینده سازان، توانمندسازی و افزایش توان علمی افراد مختلف در سطوح متفاوت علمی (دانشجو، مدیر، شاغل در حوزه های مختلف و ...) می باشد که ابزار دستیابی به این هدف مهم، برگزاری همایش های علمی و ارائه دستاوردهای مطالعاتی و پژوهشی در قالب کلاس و کارگاههای آموزشی و پژوهش محور و همچنین تسهیل و بهینه سازی آموزش برای افرادی که محدودیت فیزیکی و زمانی جهت حضور در کلاس ها و همایش ها را دارند؛ از طریق پیاده سازی آموزش مجازی می باشد. در پایان هر دوره، گواهینامه معتبر این مرکز به افرادی که حد نصاب امتیاز مورد نظر هیات ممیزی و کارشناسی مرکز را کسب نمایند اعطا می شود.
لذا بطوری خلاصه اهداف این مرکز پژوهشی عبارتند از :
⦁ ارتقاء سطح توانمندی و تخصص مخاطبان دوره های کوتاه مدت مرکز (دانشجویان، مدیران، افراد جویای کار و ....)
⦁ حذف محدودیت های فیزیکی و زمانی مربوط به آموزش حضوری
⦁ انتقال و آموزش جدیدترین متدها، آموزش ها و نرم افزارها در قالب کتابها، جزوات آموزشی و سایر تجهیزات آموزشی مرکز به مخاطبان
⦁ آموزش تخصصی نکات کاربردی و مهارتی و حذف تئوری ها و مطالب غیر ضروری دوره های مختلف آموزشی
⦁ کمک به افزایش نرخ اشتغال و کاهش بیکاری و اثرات منفی آن از طریق آموزش های تخصصی و لازم به نیروی کار و فارغ التحصیلان دانشگاه ها
⦁ ارائه گواهینامه های ملی و بین المللی معتبر به دانش پژوهانی که دوره های را با موفقیت سپری نمایند و تقویت رزومه و کمک به جذب این افراد در مصاحبه های کاری