گواهینامه MBA

گواهینامه MBA یا مدیریت ارشد کسب و کار، یکی از معتبرترین گواهینامه های تخصصی است که متد و روش های مدیریت را به افراد مختلف بخصوص افرادی که تحصیلات مدیریتی نداشتند و جویای کاری عالی هستند یا مدیر یک مجموعه یا کارآفرین می باشند، می آموزد. دوره MBA به طور خاص برای کسانی در نظر گرفته شده است که نیازمند دانش مدیریت هستند، اما در زمینه‌های دیگر تحصیل کرده‌اند. به همین علت، عموم مخاطبان دوره MBA، تحصیلات اصلی خود را در حوزه‌های دیگر گذرانده و برای تکمیل مهارتهای مدیریتی خود، این رشته را به صورت دانشگاهی یا در قالب دوره MBA آزاد دنبال می‌کنند. داشتن این گواهینامه، سهم زیادی در بهینه سازی منابع انسانی و تجهیزات در مشاغل مختلف دارد. برای اخذ این گواهینامه، دانش پژوه می بایست بیش از 350 ساعت آموزش ببیند تا در یکی از گرایش های آن، موفق به اخذ گواهینامه گردد.
نمونه گواهینامه و شرایط اخذ آن و مدارک مورد نیاز برای ارسال به مرکز جهت ارزیابی، در بخش های مرتبط سایت ارائه شده است.